Navigation


RSS: inlägg



- Rödspätta med kall citrussås!

2012-02-03 @ 14:25:32, Allmänt, , Kommentarer (0)

Till lunch idag blev det fiskrester från i tisdags.

Gjorde en himla fräsch sås till:

1 apelsin
1 lime
1/2 kruka mynta
2 dl turkisk yoghurt
1 msk flytande honung
salt och peppar

1. Riv apelsin och lime skal och pressa ut saften i en skål.
2. finhacka myntan och lägg i.
3. Tillsätt yoghurt, honung och salt och peppar.

Betyg: oerhört fräsch dash till fisken! Jag hade inte apelsin i och det funkade ypperligt ändå. Sen enligt mig tror jag du kan slopa honungen om du vill.

Kokade sparris och sockerärtor till!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback