Navigation


RSS: inlägg- Wow!

2011-10-31 @ 21:47:40, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag är jag och resten av klasser hyggligt stolta över oss själva ! Var och en har hållt föredrag för helklass ! Och.... det gör inget om man är nervös! ...:D Kör igång redovisningsdagen imorgon med rapporterna och då blir det gruppvis! och opponering på det!


Sen ville jag hedra ett minne lite...
När jag gick makeup artist utbildningen för 3 år sen hade jag och en klasskamrat ett hedersuppdrag med tv4 sport. Vi fick följa med till närliggande innebandymatcher i superligan och sminka progamledare och kommentatorer. De kvällarna slutade alltid med vrålsång i bilen på väg hem till denna låten:Sköna minnen !


- JAG VILL

2011-10-21 @ 09:59:46, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jag vill ha ! ... Har ju en peak jacka sen förut och är super nöjd. Men den är kort modell och jag skulle vilja ha den långa i vinter !
Hittade den iaf på www.lannasport.seMmmm ! Det tål att funderas allvarligt på ! :)


- Rapport färdig!

2011-10-18 @ 21:18:48, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag är en lyckans dag! Rapporten i ämnet kommunikationen är färdig! Vill tacka mina kamrater Erik Adina och Pipi för bra prestation ! Nu får vi hoppas att det inte kommer några efterhängsna kompletteringar men jag har svårt att tro det! Höhö .. om man får skryta;)

Har även nästan till fullo skrivit klart min bokresencion. Någon som läst  -vem snodde osten?
Om inte, gör de ! Skoj bok med riktig fin tanke bakom!

Har budat på ett par hörlurar nu på tradera... håll tummarna att jag får dem! 15kr ;)

De är så vackra !! Ser ut som små pärlor när de sitter i öronen!


- Ny måndag nya möjligheter !

2011-10-17 @ 21:20:40, Allmänt, , Kommentarer (0)

Dagens summering. Kul med måndag och ny skolvecka! Sista timmen kändes lite bitter. Inom loppet av två veckor ska rapporten vi jobbat med vara fullbordad, presentation inför klass vara planerad och framförd. Annan grupps rapport genomanalyserad för opponering och bok recension inlämnad! Men vad hade jag väntat mig? Jag går ju i skolan på heltid! Haha ... lite skoj är det för jag gillar lite press! :) Hoppas alla haft en underbar dag!

Gick efter tågresan hem upp till Gammelfarmor Sonja och fikade. 103 år och uj vad jag älskar henne! Hon har hela mitt liv varit som en plus farmor! :) Mamma och syrran kom dit också , så redig tjejeftermiddag !

Kvällen gick åt till anteckningsrenskrivning!.. 2 timmar igår och 2 idag och mycket mycket kvar! MEN jag upprepar och lär mig så det är ju nyttigt!

Imorn blir en dag i Tranås och alla goa klasskamrater!


- Grattis mamma !

2011-10-14 @ 15:17:22, Allmänt, , Kommentarer (0)

Var ute igår en sväng. Sämsta torsdagen jag varit med om. Inte mkt käftar på harrys alls och jag var för snål för att gå in på sliver så fick gå hem ist! Men de var ju skönt de ;)

Idag fyller mamma år. 52 bast! GRATTTTTISS! Ska dit och fira ikv och så jobbar jag imorn
Ha en bra helg mina vänner !


- Tävling!

2011-10-12 @ 21:20:42, Allmänt, , Kommentarer (0)

Hej mina vänner !
OOOj vilken rolig dag jag haft idag ! Superinspirerande dag i skolan. Idag var ämnet "under" processen. Alltså allt vad det innebär under ett säljmöte. Man får lära sig mycket ska ni veta!

Hade en tävling på eftermiddagen som gick ut på "öppna frågor" Alltså frågor man inte kan svara JA eller NEJ på. De börjar med: Vem, var, hur, när, varför, vad etc. Tävlingen gick ut på att fråga en person frågor om ämnet fritidsintresse. Man skulle mata på frågor utan att tveka eller säga fel formulering. Då gick ronden vidare och man hade fått säga sitt för den omgången. Detta går alltså ut på att du bara ska lyssna på den andra.

Observatör räknade antal frågor och jag kom upp i hela 26 frågor efter några ronder, innan jag gjorde bort mig! Första utfrågningen klarade jag väl 3.. så där ser man svart på vitt vilken utveckling man kan göra under en timme! Det bidrog till en tapper 2:a plats.

Priset var en timmes coaching från vår Konsult Jonas Jarl, efter examen. Hur värdefullt är inte det?! Hade tidigare på dagen funderat för mig själv att "hoppas man kommer till ett företag där man får mkt coaching". Detta är ett guldkort jag ska spara till ett ypperligt tillfälle!... och nästa tävling ska jag vinna !

Imorn blir det Marknadsföring och försäljning!


Tänkte jag kunde bjuda på en bild på prinsen och mig... Bad quality men de får duga !


- Höst

2011-10-10 @ 19:53:37, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då är hösten här igen.... Bluääää! Idag har det regnat o regnat o regnat... jäkla skitväder!

Försökte att stå ut bröstsmärtor fram till lunchen idag i i skolan. De började svagt i lördags, blev värre igår och idag blev jag faktiskt riktigt fundersam.. Hade det varit hjärtinfarkt tänkte jag väl att jag varit död vid det här laget som jag väntat men fick en tid på eftermiddagen till Vårdecentralen iaf... Tog lite prov och läkarn kände o klämde lite. Läkarn kunde inte till 200% säga exakt men han trodde gott och väl att det var inflammation i led/muskelfästena i bröstet. Därför svårt att andas. Och nu till kvällen har det gått till att jag knappt kan böja mig ner.. Men men jag får vänta ut det och hoppas att det snart kommer bli bra ! Lite jobbigt med tio kilo bly känsla när jag trivs absolut bäst med allt som händer i mitt liv!

Skolan är fortfarande grym och jag trivs som fan! Hade klassfest i fredags och det var riktigt skoj... Det är troligtvis dansen från den som åsamkat inflammationen. Haha men jag bjuder på den ! :)

Ha de bäst mina vänner !