Navigation


RSS: inlägg- 11 kilo

2012-08-08 @ 09:31:03, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag stod det 11 kilo - på vågen.
Tre veckor innan midsommar började jag en pulver diet och gick ner 9 kilo.
Därefter fortsatte jag med dieten fram till semestern vecka 29 men åt på helgerna. Detta gav3 kilo till i viktminskning så innan semestern hade jag alltså gått ner 12 kilo.
Under semestern har jag i stort sett ätit som jag vill, unnat mig godsaker men gått en del morgon promenader. När man går från pulver och börjar äta kan man räkna med att gå upp 2-3 kilo på en gång och det gjorde jag men nu denna vecka är jag nere på summa -11 och det känns grymt! :)
Så det är bara att fortsätta. Hur då?
Jag kommer har grundvisionen att dricka pulver i alla fall 2 ggr/dag och då kanske äta ett mellanmål eller en måltid. Jag märker att det fungerar det också och jag vill inte gå ner i vikt bara på grund av pulver utan för motion och rätt kost också.
Tänkte ju ut och gå på morgonen men försov mig. Regnet öser ner och nu står valet i om jag ska vänta på att det lättar eller om jag helt enkelt ska skita i att det regnar.


- På G

2012-08-07 @ 16:02:56, Allmänt, , Kommentarer (0)

Imorse var jag ute i spåret för morgonpromenad. Satt faktiskt igång ett par ggr att jogga lite kortare sträcka och tycker det kändes bra, så det ska jag jobba på nu. Målet är att springa hela.

Annars var Elin och Joel här och hälsade på idag. Vi åt lite rabarberpaj och pratade. Så mysigt att de kom hit !:)

Nu blir det bara jobb som återstår idag


- PIP studio

2012-08-06 @ 21:44:58, Allmänt, , Kommentarer (0)

Visst är det bara för underbart vackert ?
Har funderat på att sätta typ en våd i köksdelen av en tapet i detta mönster..Den är däremot ganska dyr och säljs i 10 meters rulle och jag skulle behöva ett par meter bara...

Googla på: PIP studio får ni se mkt snyggt ! :)


- Vinyldekorer

2012-08-06 @ 21:04:13, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jag hade en del vinyldekorer i min gamla lägenhet. Ni som vet, går det ej ta bort dem utan att förstöra dem så de fick hänga kvar på begäran av nästa hyresgäst. 
Vinyldekorer är tunn klistertext som sätts på väggar/dörrar/skåp och dylikt. 
Jag har budat hem och specialbeställt dessa från Tradera och en tidigare kontakt.
Visst är de fina?
 
Kandelabern är med på bild för det var en klipp jag gjorde på citygross... 149:- !


Hej Alla vänner !

2012-08-06 @ 20:58:52, Allmänt, , Kommentarer (0)

Det var ett tag sen jag skrev här nu .. 
 
Men för det som inte vet har jag hunnit köpa och flytta in i en bostadsrätt! Jag är tillbaka i Tallboda, här har jag växt upp och refererar som hemma.
Lägenheten är byggd 2001 men renoverades med vita vägger osv nu i våras 2012.
Det jag har gjort med den är att måla hallen vit och ställt ut de garderober som innan var i klädkammaren. Därefter har pappa och jag satt upp sparringhyllor i klädkammaren längs med väggarna och vips hade jag fått 16 meter hyllförvaring. Så projekten nu och framåt är att strukturera upp ordningen där inne och få det snyggt så jag inte ska behöva stänga dörren in för att det ser ut som ett förråd.