- Fröpanerad rödspätta!
Har varit och handlat mat idag... så man har allt så det underlättar matlagningen ;)
Blev en taco buffe lunch på feferoi med syrran på ikanohuset ! Gottit :)
Till kvällsmat blev det rödspätta.
2portioner
Rödspätta 200gr
1. Först salta och peppra dem
2. Vänd dem i ett uppvispat ägg
3. Vänd dem därefter i Solrosfrön, linfrön och pumpakärnor.
4. Bryn dem i smör i het stekpanna
Till detta gjorde jag gräddkokt spenat:
Jag höftade lite till detta men kan ha varit kanske 300gr fryst spenat
5 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
ca 2 dl grädde
1. koka upp vatten, spenat och buljong
2. häll därefter i grädden och låt det koka ner till den konsistens du vill ha. Tar ca 20-30 min
Koka 2 ägg till och avnjut !
Jag tycker detta är sååå gott!
Fisken ser her sönderbränd ut och det är den lite men inte som den framstår att vara på bilden !! :)
Var tvungen att visa er mitt fruktfat också, älskar färgerna ett sådant kan ge :)