Navigation


RSS: inlägg



- Första dagen på mitt nya liv

2012-04-16 @ 20:54:05, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja för tre veckor framåt. Gör min LIA period nu inom bilbranchen och försäljning mot företag. Första dagen idag var helt underbar. Jag är sjukt exalterad och kommer gå all in på detta. Redan börjat skriva på rapporten som ska lämnas i samband med slutet av perioden.

Blev bjuden på lunch idag med Thaibuffé.

Kvällsmat blev kycklinggrytan från frysen.
Skulle lagat matlådor ikväll men glömde bort tiden för jag fatsnade i rapporten så det får bli imorgon. Då ska jag göra en omgång squash lasagne ! :)

Kommer att jobba heltid nu vilket gör att tiden kan brista lite i matlagningen, om ni undrar varför då även bloggningen blir långsam :)


- Jag lider mig till sömns

2012-04-15 @ 22:25:45, Allmänt, , Kommentarer (0)

Har ju lämnat bort chino till mamma och pappa i veckan då Emma dagmatte är i Tenerife och glassar.
Jag börjar praktisera på Engströms bil imorgon i tre veckor framåt.
Att ha hund ensam när man jobbar heltid är inte jätte enkelt. Speciellt inte när han håller solokonsert i ylande när han är själv hemma. Så då får han bli ompysslad av sin mormor och morfar som kan gå hem till honom på rasterna  . Tror inte han ylar hela tiden OCH han är ALDRIG själv annars så detta fick bli den bästa lösningen.
Men ligger här hemma nu i sängen. Jag hör hans trippande, och jag känner honom liggandes vid fötterna men han är inte här. Så sjukt vad man kan bli van av vissa ljud och rörelser. Saknar honom så det gör ont och då är detta första dagen. Den dag han på riktigt försvinner går jag mitt itu vill jag lova!




- Helgen

2012-04-15 @ 22:12:26, Allmänt, , Kommentarer (0)

Helgen har varit fullt aktiverad så inte mkt tid funnen att blogga.
Jag har heller inte ätit vidare bra i helgen heller. SKÄRPNING IDA FÖR FAN! Ja ..
Men tror det är tuffare i och med att jag slutat röka asså .. Känns som jag är mer sugen på sånt jag inte får och då hjälper de inte att va röksugen heller. Förr va man ju lite sån att man rökte (omedvetet) om man var sugen. Så därför som min faster sa borde jag kanske vara glad för att jag inte går upp i vikt i alla fall. Så jag kommer köra på nu och jag som sagt jobbar ju lika mycket med att få in en ny livstil och det kan ta upp till 2 år att få in nya vanor. Så även om jag "fuskat" någon gång så har jag ändå grundtänket och jobbar på det.

MEN vikten är såklart ett mål också. Och jag strävar efter det..

Har iaf haft en som vanligt underbar dag på jobbet. Varit hos underbara Emma och hälsat på och pratat bort 3 timmar i ett svep. Tiden går sååååå fort! :)

Blev även lite söndagmiddag hos mamma och pappa innan jag jobbade av kvällen.


- VÄRLDENS bästa...

2012-04-14 @ 15:23:42, Allmänt, , Kommentarer (0)

... LJUS är Yankee Candle. Deras waxkakor är också super .. de kostar därefter men det blir inte så dyrt om du ser till Kvalitén ! :)

Dessa ljus är små och brinner ca 15 timmar. Se till att du har dem tända i en glaskopp som inte är mycket större än ljuset så det inte får utrymme att smälta ut. 30:- kostar dessa. Jag handlade på Chrianne och fick 4 st för 100:-



Köpte även en ny doftpåse som jag har i hallen. Luktar oförskämt gott så fort man stiger in ! :)
45:-





- Chinos nya matskålar

2012-04-14 @ 15:19:00, Allmänt, , Kommentarer (0)

Åkte till Unnerstad en sväng och kollade läget idag. Det var bra rullning på folk och som vanligt dör man ju lite när man går in där för man inte kan köpa allting

Köpte iaf två skålar som jag tänkte Chino skulle få ha som matskålar. Det berättade jag även i affären och hon såg rätt förvånad ut och tyckte det var en jättekul idé. Verkar inte som ngn annan tänkt så dså de är ju niiiice!




- 8 veckor

2012-04-14 @ 09:00:52, Allmänt, , Kommentarer (0)

eller 56 dagar RÖKFRI idag! Bra jobbat, tack till mej själv! :)


Min motivation är "unna dig något för pengarna"... Jag räknade ut att jag la ca 800:- på cig i månaden. Jag köper fonder för 400:- var 4:e vecka och har unnat mig en massage förra månaden och denna månaden får det nog bli bidrag till jackan jag köpte igår



- Grattis Elina

2012-04-14 @ 08:28:56, Allmänt, , Kommentarer (0)

Det här är Jättekul! :)
För ca 2 år sen ingick IdaG i ett samarbete med en webshop och jag sminkade då tjejer som skulle fotas med deras kläder. Till ett av uppdragen kom det ner 2 tjejer från örebro varav en var Elina Norlén. Hon blev igår Fröken örebro och jag vill GRATULERA henne till vinsten. Så himla skoj! Hon bloggar även och ni kan besöka henne HÄR




- Kompensation!

2012-04-14 @ 08:22:11, Allmänt, , Kommentarer (0)

Godmorgon alla goa själar!
Igår blev det ingen bloggning av för jag hade fullt upp hela dagen.
Var på stan och åt go thaimat och hos mamma o pappa på kvällen Tacos.
Var förbi hälsofreak också och fick min kompensation. TACK för ett supertrevligt bemötande :)




En ny sallad och 3 st rabattkuponger ! Tack :)


- Kycklingskank!

2012-04-12 @ 22:26:19, Allmänt, , Kommentarer (0)

Matlagning blev inte riktigt som planerad ikväll då mamma ringde och vi for iväg till gammelfarmor. Där åt vi grillade kycklinglår, och coleslaw. Inte min favvo, hundra ggr godare med egen! :) Men har varit lite produktiv ikväll och fixat med nya presentkort.. Inte helt färdiga men i stora drag... vad tycker ni?



Får bli lite mellis nu. Tittar lite på alc...

2012-04-12 @ 12:07:34, Allmänt, , Kommentarer (0)

Får bli lite mellis nu. Tittar lite på alcatraz vilket jag inte skulle börjat med ... Haha vad tycker ni om serien?? Jag ska ta en kopp kaffe en liten banan och två rutor mörk choklad. Bananen inte helt ok men de äter jag kanske en varannan vecka :)


- American breakfast!

2012-04-12 @ 11:53:13, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja.. så kallar jag dagens frukost. Stekte ju pannkakor till 4 portioner häromdagen så de behövs ätas upp. Tog dem med lite kesella vanilj och tinade hallon ...:) Mums !


- Godnatt !

2012-04-11 @ 22:49:14, Allmänt, , Kommentarer (0)

Hittade en söt bild jag vill dela med mig av.
Samt att jag lyssnat igenom TRAINs nya album och jag tkr det är riktigt grymt ! :)





- Kyckling och rödvin

2012-04-11 @ 22:02:08, Allmänt, , Kommentarer (0)

Hej kamrater !
Då var denna dag också till sin ända.. hur fårt går dagarna egentligen ? Otillåtet fort ...
Idag har jag i stort sett slutfört tentaplugget.. ska bara läsa boken en gång till tänkte jag :)

Till kvällsmat idag blev det ett ihopkok av lite blandat... som vanligt smakar jag mig fram när jag lagar mat utan recept men jag skriver ner vad jag tror jag hade i i mängd så vet ni att ni kan dra till eller ifrån ;)

4 port
4 stora kycklingfiléer
curry
salt
svartpeppar
1. Skär kycklingen i strimlor/träningar eller hur du vill ha den. Jag tog ganska stora bitar eftersom de blir små grönsaker. Bryn den och krydda ganska rikligt.

1 gul lök
3 vitlöksklyftor
1 röd paprika
1 burk kokosmjölk
1dl grädde
2-3msk kycklingfond
1/2 tsk agavesirap
1dl thai sweet chili
2 nävar sugar snap peas (lägg dem sist så de håller sig lite krispiga)

2. Finhacka och fräs upp grönsakerna i en stor kastrull och häll därefter i kycklingen.
3. Tillsätt övriga ingredienser och smaka av under tiden.
Det finns socker i thai sweet chilisåsen men jag sket rent ut sagt i det för att det har med matlagning och så liten mångd att göra.

Unnade mig ett halv glas vin också, första alkoholdroppen på en månad. Men de räckte med en skvätt :)




AGAVEsirap är ett sötningsmedel med mycket lägre GI som man kan använda. Alltså ingen påcerkan på blodsockret MEN den har höga kolhydrater men i den lilla mängden säger jag att den är ok i min diet :)


- Brunch

2012-04-11 @ 13:48:19, Allmänt, , Kommentarer (0)

Blev brunch idag efter en sovmorgon som jag INTE SKULLE HA! Men.. man måste lyssna på kroppen ibland så den fick sova...
Brunchen blev 3 ägg ihopvispade med lite vatten salt och peppar. Rörd och hackad i stekpanna tillsammans med en klicka skickost. Avslutade med att klippa ner 4 skivor rökt påläggsskinka.


Fick sen höra från pappa att det är på gång en ny tsunami i Thailand. De har gått ut med ett flertal varningar om att människor ska söka sig upp till bergen. Jag tänker på dem och hoppas att ingen kommer till skada<3




Tänk att detta vackra kan bli katastrof..


- Nytt projekt!

2012-04-10 @ 20:02:45, Allmänt, , Kommentarer (0)

Diskuterade en liten grej i helgen om det kommer att komma över ett kök så är jag spekulant på bänkskiva och några underskåp.

När jag flyttade in i lghtn för 2 år sen hade förra hyresgästen byggt en egen förlängd köksbänk då det är ett smalt kök och man ändå inte får plats med ett vanligt bord tyckte jag det var okej och behöll det.

Det var väl inte bästa bygget som gjorts genom tiderna även om idén var ypperlig men blev massa yta under som jag vill kunna använda för förvaring. Därför skulle det bli perfekt att ställa dit skåp och lägga en skiva på istället ... eller vad tror ni ?


- Tisdag !

2012-04-10 @ 19:06:38, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag blev det en burk päronkeso till frukost

Kycklingsallad till lunch en kopp kaffe och två rutor mörk choklad till eftermiddagen!

Till middag ikväll blev det LCHF pannkakor med kesella vanilj och hallon. Mums så gott !
Recept på dem hittar du HÄR


- Annandag påsk

2012-04-09 @ 23:10:26, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag har jag pysslat med lite av varje behövande saker!

Sista timmen nu tog jag till att finslipa mitt material till imorgon. Imorgon ska vi ha gruppresentationer inför klassen timmesvis. Min kategori är säljande argument.

Fick höra om ett tv-program idag. Älskling du har blivit en tjockis. Vilken jävla skit rent ut sagt! Dagens medverkande var inte ens tjock i mina ögon. Några kilo för mycket kanske men långt ifrån tjock. Programmet går ut på att de får pengar utefter hur mkt personen lyckas gå ner i vikt.
"Hanna kräver att Pelle går ner 15 kilo - så att hon kan köpa nya bröst"... Tänk på de riktiga "tjockisarna" istället. De som behöver hjälp på riktigt!

Var är synen på människan på väg? Är det här en tjockis också kanske?


- Chino tappar tänder !

2012-04-09 @ 15:50:54, Allmänt, , Kommentarer (0)

img_5544 (MMS)

Min lilla skrutt tappar tänder.. han har tappat 3 st nu och jag känner fler lösa. Försökte skrapa lite tandsten på honom idag och han är såååå himla duktig! Men det sitter som berget, så nu får det bli ett veterinärbesök så vi får ordning på munnen! Vill ju att han ska må bra :)


Brorsan lagat mat!

2012-04-09 @ 01:46:20, Allmänt, , Kommentarer (0)

img_0882 (MMS)

Becca, min brors sambo hörde av sig idag och frågade om jag ville komma och mysa med film till kvällen. Så klart jag ville ! Som grädde på moset hade brorsan lagat mat också. Imorn är påsken slut och även fusket... MEN jag vill tillägga att jag gick till tallboda idag 4.5 km. Det gick sådär eller första ca 2 km hade jag skitont i benen. I ena höften och i andra benhinnan. Men det var bara att knata på. Släppte på vägen men inte helt och hållet så blev lite slitigt idag. Men det var det ju värt såklart! :) Nu ska jag sova. Nattis!


Besök på Landet

2012-04-09 @ 01:45:50, Allmänt, , Kommentarer (0)

img_9283 (MMS)

Efter jobbet idag åkte vi ut till landet för att se till det lite. Råttlöst och mer snö än hemma! Detta är vår dansbana på tomten... Ja.. vår alldeles egna ! Hihi


Frisk Luft

2012-04-09 @ 01:45:40, Allmänt, , Kommentarer (0)

img_3333 (MMS)

Chino och jag satt ute och sov/solade i nån timme på landet. Gött var de men kaaaallt !


- Snygging !

2012-04-07 @ 22:54:50, Allmänt, , Kommentarer (0)



Här är chino första veckan i mina ägor ! Pluttnutt.. knappt 8 månader gammal :)


- Kvällens Facebook uppdatering

2012-04-07 @ 22:45:20, Allmänt, , Kommentarer (0)


Jag börjar bli gammal, Mitt ansikte är inte som det har varit och jag föredrar lguna lördagkvällar i soffan istället för röj på stan. Vad hände?


I detta inlägg menade jag inte att jag börjar bli gammal och gråhårig och pensionär.
Utan att jag kanske skulle uttryckt det "vuxen".
Jag har sett på bilder att man börjat få ett mognare utseende (för mig gammalt så det kommer upp lite linjer här och var). Ansiktet har format sig annorlunda.

Jag börjar spy på krogen (ibland bokstavligt) haha. Men numera av tanken. Just nu är min hälsa värd mer. Mina pengar är värda mer än att slängas i kassan på harrys och min personlighet och utveckling speglas inte i harrysbesök längre.

Jag har mål nu i livet som jag vill nå. och detta är personliga mål, både privata och officiella.

Nu vill jag inte att någon misstolkar detta med krogen, för detta gäller MIG inte någon annan. Ni får gääärna för mig spendera hur mkt tid ni vill :)

Jag äter rätt och jag har börjat röra på mig utanför mitt vardagliga mönster. Då vill jag ju inte förstöra det genom att konsumera alkohol. Dels blir det konstiga fyllor och varför ska man slita som ett djur och förstöra det över en natt? nononono... OM det inte är nåt riktigt viktigt att festa för.

Ajaa.. försökt att förklara mig litegranna... Och detta är som sagt för MIG och ni andra får göra precis som ni vill;)





Översta bilden är tagen 2007 och den nedre igår. 5 år. Fast det är ju klart.. nåt babyface vill jag ju inte ha !


- Tips till hundägare!

2012-04-07 @ 21:51:34, Allmänt, , Kommentarer (3)

Ni som har hund som aldrig testat märgben till din hund, gör det! :)

Min lille har inte fått något med märg i för jag tror hans mage skulle sparka bakut av det, däremot har han fått begagnade urholkade ben som jag fyller med annat gott istället. Tillexempel ost eller leverpastej som är favoriterna!

Chino kan bli eggad i detta i timtals! Och så sover har lika länge av utmattning därefter :)





- Heeej pluttisar!

2012-04-07 @ 21:45:11, Allmänt, , Kommentarer (0)

Heeelt ärligt har jag mått skit i min mage idag. På grund av allt fusk.
Inte kramper men jag har mått illa. Detta är på grund av allt skit jag stoppade i mig igår. När man är mitt uppe i exempelvis en livstil med kolhydrater så märker man nog inte eller inte jag iaf hur illa magen och matsmältningen mår av kolhydrater och onyttig mat. Nu pratar inte jag bajs och gaser utan bara välbefinnandet. Eller nåt som så enkelt MÄTTNADSKÄNSLAN. Vem visste att man kunde bli mätt på flera sätt ;) hihi

Ajaa.. Måndag är det tillbaks i gamla gängor igen.


Har ni haft en bra påsk??!?! :)


Blir ett sms inlägg på blogg.se Fuckar tot...

2012-04-05 @ 21:16:42, Allmänt, , Kommentarer (0)

Blir ett sms inlägg på blogg.se Fuckar totalt! Blir Tokig på saker som inte fungerar! Jag nämner inget om min mat idag för den har varit katastrof. Jag tar påskpaus till söndag:)


Godmorgon, eller förmiddag! Inatt sov jag...

2012-04-05 @ 11:17:19, Allmänt, , Kommentarer (0)

Godmorgon, eller förmiddag! Inatt sov jag hos mamma och pappa så hade lite ostbröd med mig så fick bli smörgåsar till frukost. Tänkte äta lite lunch på Jobbet nu. Blir en matlåda med köttbullar sås och zucchini !:) mums !


Chino och jag myser i solen ! Jag höll på ...

2012-04-04 @ 17:37:22, Allmänt, , Kommentarer (0)

img_5097 (MMS)

Chino och jag myser i solen ! Jag höll på att prova cykeln efter pappas justeringar och upptäcker att chino springer fot med mig haha så nu har vi tränat det också :)


- Frukost och tvätteri

2012-04-04 @ 11:18:41, Allmänt, , Kommentarer (0)

Till frukost idag fick det bli färskostbröd med ost och köttbullar!
Sist jag bakade brödet hade jag krossat linfrö, solrosfrön och pumpakärnor I smeten istället för att jag strödde över de på plåten. Detta blev jättebra och matigt. Innan föll ju mycket frön bort när de satt på utsidan.



Appen jag tar vissa foton med förstärker de mörka i bilderna på nåt sätt så köttbullarna är inte så här brända ! :)


Morgonens myshund ! :)



Nu blev det en kopp kaffe innan lunchen men några bitar mörk choklad.


7 var jag och chino ute för promenad. Gick...

2012-04-04 @ 09:44:32, Allmänt, , Kommentarer (0)

img_9325 (MMS)

7 var jag och chino ute för promenad. Gick 5 km i kylan. Det blir varmt i solen och kaaaaallt i skuggan . Brände ca 400 kcal under promenaden! Och I do still love my shoes ! Hihi


- Godnatt

2012-04-03 @ 21:58:51, Allmänt, , Kommentarer (0)

Godnatt alla sötingar! Nu är det läggdags för prinsen och mig !

Finns ingen goare byracka än denna gosebjörn! Så här har han legat hela kvällen


- Fullbokad bal!

2012-04-03 @ 20:31:54, Allmänt, , Kommentarer (0)

Just det. Fick sista bokningarna idag på smink och hår till 2:e Juni så är fullbokad. Jättekul tycker jag och det ska bli så kul att få fixa tjejerna!



Lägger in denna bild från balen 2010. Blev lite intervjuad om årets trender och makeup. Var det materialet hamnade sen har jag ingen aning om! Haha

Och ja jag vet grimasen, inget normalt uttryck jag bär i fejjat direkt.. Bilden togs mitt i en fråga haha!


- Köttbullar med zucchini!

2012-04-03 @ 18:58:03, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ikväll har jag gjort köttbullar och börjar mer och mer inse att jag F*N kan börja skryta om min mat!

Här är receptet på Kötbullarna:
600gr färs
1 dl grädde
2 msk husk
1 gul lök
2 ägg
1 tsk salt (jag saltade mer mot slutet på köttbullarna och det gick lika bra)
2 krm svartpeppar

Grundreceptet kommer från en kokbok men jag dubblade vissa ingredienser och efterkryddade och gjorde mitt eget av det ändå!

1. Låt grädde+husk dra sig i 10 min.
2. Blanda därefter i finhackad lök (jag skulle nog svettat den lite i stekpannan först men det gör man som man vill), ägg och kryddor.
3. För att behålla saftigheten i bullarna fick jag tips om att lägga dem i kokande vatten. När de kommer upp till ytan för du över dem till en het panna med smör i.
4. Stek köttbullarna tills de fått ordentligt med färg och är färdiga



SÅS:

Gör jag nästan alltid på fri hand men försöker göra ett recept av det:
3 dl grädde
1 msk tomatpure
1 tsk kinesisk soya
1 msk kalvfond

Låt det koka ner för att tjockna. Smaka av under tiden och tillsätt lite av något om du tycker det saknas.

ZUCCHINI:

Hyvla en zucchini på längden med en osthyvel. Chocka den i kokande lättsaltat vatten va 5 sekunder och häll av i durkslag.




- Lunch

2012-04-03 @ 13:15:07, Allmänt, , Kommentarer (0)



Denna soppa blir bara godare varje gång man gör den!!

Var tvungen att ta lite kaffe och unna mig en Macaron för att se hur de smakade... och ja SÖTT! Jag skulle ju då aldrig dricka saft till dem .. jag tänkte få tag i något recept på det som liknar Espresso Houses Nutty bar. Kan någon hjälpa ?


- Rättad tenta !

2012-04-03 @ 11:14:28, Allmänt, , Kommentarer (0)

Fick 49 av 70 på företagsekonomitentan.

SKÖNT! Då gick det som jag kände :) Nu kan jag verkligen börja lita på mitt omdöme. Och jag kan lägga denna kursen "bakom" mig .. :)
Lite surt bara att jag bara behövt några poäng till till VG men men ..det var för jag inte pluggade tillräckligt. Dålig planering! Då får man stå sitt kast! hihi


- Fettisdagen!

2012-04-03 @ 10:47:19, Allmänt, , Kommentarer (0)

Cyklade till jobbet imorse .. KALLT! Men fan så pigg jag var ! :)

Bättre det än dela buss med alla torvingeresenärer som petar i näsan!

Cyklade hem och även under jobbet mellan pensionörerna så gissar på en kaloriförbrukning på ca 300.

Till lunch idag blir det brocollisoppa. Den är sjuuukt god vill jag lova och fungerar utmärkt att värma om

4 portioner. Räcker när du ska ha soppan som förrätt! Den räckte gott och väl till 7 personer

4dl hackad purjolök
2 broccoli huvuden (250gr/st)
7 dl grönsaksbuljong (7dl vatten + 2.5 buljongtärning)
2 dl grädde

Ostcreme:
1 pkt apetina "feta"ost
1 burk kesella

Strimla purjolöken. Bryt av broccolibuketterna (släng stjälken stod det i receptet men jag koka alltihop!).
Lägg purjon och broccolin i en kastrull, häll på buljongen och låt koka under lock i en kvart.
Mixa soppan med mixerstav tills den blir slät och fin Jag förberedde soppan så här långt sen när jag värmde på den hällde jag i grädden för att tunna den lite. Tänk på när du serverar soppa att inte ge puré till gästerna. Sånt går bort för mig! :)
Mosa osten och blanda ihop med kesellan.
Häll upp soppan i små skålar och lägg i en klick ostcreme. Du kan garnera med lite rivet citronskal också!


-

2012-04-02 @ 21:52:15, Allmänt, , Kommentarer (0)



NÄR HJÄRTAT KÄNNS SOM ETT VINGSLAG, FRÅN FJÄRILEN SÅ LÄTT SOM EN MORGONDAG


- Väntar o väntar ...

2012-04-02 @ 21:25:29, Allmänt, , Kommentarer (0)

Kan jag inte få mitt betyg på tentan snart?!
Skrev ju tenta på Företagsekonomikursen förra fredagen och jag vill veta nu som påskpresent hur det gick! Kändes ju bra och jag vill veta om jag kände rätt!

Tänkte faktiskt eventuellt gå kurser inom ekonomi på universitetet sen. Jag blev rätt engagerad i företagsanalysering och sånt !

För övrigt ska jag sova nu. Cykling imorgon till jobbet står på schemat och sen blir det plugg i personlig och praktisk försäljning. Stor gruppresentation den 10:e och tenta den 12:e.
Känns ändå SKÖNT att detta är en kurs vi repeterat gång på gång så mycket sitter i ryggmärgen alla redan utan plugg :)

Godnatt sötnötter !


- Macarons

2012-04-02 @ 19:17:22, Allmänt, , Kommentarer (1)

Efter frissan gav jag mig på att baka Macarons att ha med mig till påskfirandet på Fredag. Lite pilligt men inte så som folk säger. Däremot undrar jag hur de gör för att få dem "släta" mina blev lite knottriga men använde en stjärnformad sprits iofs.. Men den som har tips dela gärna med er !

Jag bakade efter DETTA recept


-Morgonpromenix!

2012-04-02 @ 19:10:33, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu har jag prövat skorna fullt ut i promenadväg och det är sjuuuukt bra ! :) I love them <3
Det är så de bjuder in till att springa lite ! Bästa köpet på länge!:)

5km i 5 minusgrader gjorde att jag var en aning kall när jag kom in. Fick bli en långdusch och lite somna om i sängen under täcket.


- Påskveckan!

2012-04-01 @ 21:04:26, Allmänt, , Kommentarer (0)

Imorn börjar påskveckan!
Blå måndag. Vad gör man då ?

Jag ska till frissan på eftermiddagen sen får vi se om jag hinner träna också, kommer att bli en promenad imorgon i alla fall.

Jag ska baka macarons i veckan, kan bli intressant! Haha


Har städat ikväll och fixat med mina påskliljor jag köpte och påskriset gjorde jag igår.



Vem har sagt att man bara ska ha Whiskey i såna här vackra? Går lika bra med påskliljor.


Idag har jag varit i farten till eftermidd...

2012-04-01 @ 19:03:54, Allmänt, , Kommentarer (0)

img_6769 (MMS)

Idag har jag varit i farten till eftermiddagen. Jobbade morgonen så fick bli en nutrilettshake för smidighetens skull då jag sov hos mamma och pappa och fick fika med en muffin hos mormor (fick bli det jag unnade mig i helgen)  Lunchen blev en korv på påskmarknaden utan bröd och nu till kvällen fiskbullar och blomkålsris !:) mums! Har älskat fiskbullar sedan jag var barn och kommer aldrig sluta äta det ! Haha :)