Navigation


RSS: inlägg- Andra skolveckan!...

2011-09-12 @ 21:45:00, Allmänt, , Kommentarer (0)

.. Tog sin början idag ! Startade nya kursen: Marknadsföring & Försäljning. Underbar lärare vid namn Fredrik Trolle.
Imorn sätter även Personlig & Praktisk försäljning igång. ÄNTLIGEN känns de som allvaret tagit sin början. Inga läxor än, förutom eget påhittade. Men jag kommer väl spy på läxor sen, så kanske inte mkt idé att tjata om det nu ! Hihi

Carro och jag tog kvällsmat på Your Choise efter skolan. Mums !

Imorn sänder de IDOL från Linköping ! Spännande.. Vill inte ens tänka på i vilket sammanhang jag är med i. Kanske står o petar näsan i bild! Haha skämt åsido.. Sen jag var på idol audition i April så har mitt förtroende till Idol sjunkit ganska rejält eftersom allt som sänds är regisserat på ett eller annat sätt. Men men ! Ska bli kul o se iaf. Om inte för alla dårar ! :)Sen har jag ett rejält bekymmer. Märkte igår att jag hade som en flisa av skinn uppskrapad under foten i "valvet". Syntes inget och framför allt inte kändes de förrän jag kom hem ikväll och tog av mig skorna ! Hade vätskat igenom strumpan och helt plötsligt var där ett sår stort som en 50öring. Tvättade rent med 70% alkohol och alsolsrpit och har nu satt ett plåster men jag har sjukt svårt att gå! Ont så in i.... Men de är bara å bita ihop. Får flyga från tåget till skolan imorn ;)


Har plockat svamp nu på landet ! Dagens sk...

2011-09-09 @ 19:10:32, Allmänt, , Kommentarer (0)

img_4522 (MMS)

Har plockat svamp nu på landet ! Dagens skörd stod Chino för ;)


- Första skolveckan !

2011-09-09 @ 08:20:35, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu har jag plöjt igenom första skolveckan. Jag har börjat läsa till företagssäljare i Tranås på TUC sweden!
Det känns som ett sjuuuuukt bra val ! Klassen är bra, pendlingen går fantastiskt och varje dag jag kommer hem är jag förstås helt slutkörd men längtar ändå till nästa dag! Så jag trivs sjukt bra ! Förutom att jag saknar mina pensionörer och kollegor i Tallboda! Får hälsa på dem ngn dag !

Idag ska jag i alla fall träffa Carro. Carro går samma utbildning som mig och jag diggar henne! Vi ska fika lite är det tänkt.

Sen blir de massage och efter det åka till landet. Ska bli skönt att komma ut lite. Hoppas på svampfångst och chino ska få springa lite i skogen !

Jag önskar alla en trevlig helg !

... Med en bild på mina nya skor som jag ska använda hela hösten och vintern ! :)


Chino hade Bailey på besök en kväll som också sov över !Igår var jag dels så jäkla trött och också sugen på restaurangmat så köpte kycklingspett med jordnötssås och cashew på Spice n Rice !! Fruktansvärt gott, 89:- Och mat för minst två ggr!