Navigation


RSS: inlägg



- Paus i tvättandet.

2010-05-31 @ 14:28:58, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jaha är snart färdig med tvätten. Promenaden är avklarad samt disken. Kvar återstår dammning, dammsug och golvtork! Så snart kanske de kan se ut som det är en fin flicka som bor här ;) inte en luffare ! Haha...


- Kattmys

2010-05-31 @ 00:21:52, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jaha de jobbades färdigt och bussades hem. In direkt för o hämta lillpojken och ut o promenera. Blev inte riktigt en timma idag på grund av ryggen men det blev en ganska lång sväng iaf... På vägen la jag märke till att det fanns en helt annan kontakt med lillen. Han tittade oftare upp på mig men jag trodde de va för att mamma o pappa kanske gått långis med han innan så han var trött. Efter ett tag kom jag på det ! Han stannade som vanligt när jag kommenderade att stanna som "fot". Det nya var att han också Satte sig !! Då slog det mig.  Elin hade ju haft han på promenad så hon hade ju övat lite med han. Så när matte inte har tid är de tur att de finns dem som har ! <3


Kvällen avslutades i Emmas lght. Socialtd med Baileys då Emma är i London. Dröjde ju inte länge innan de två små djuren for runt i lägenheten jagandes av varandra varannan gång. Som katt och hund, fast vänner! :)

Blev bokat idag med att Hoffa och jag går o ser Sex and the city 2 imorgon ! Det blir mys om nåt!!!:D




GONATT ALLA SÖTA TRÖTTISAR!


- Mors dag

2010-05-30 @ 12:28:43, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag får jag fira mors dag med mina pensionärer !  haha... jobbar 14-21 men de är snabbt avklarat.. är ju FFS ledig hela veckan sen :O ..

Avbokade massagen imorgon med. Har så sjukt ont i ryggen och antar att jag inte kmr få ut något av massagen då det bara gör ont. Domningar och värk från navel ner till knäna. I morse när jag skulle gå upp föll jag ihop igen för hela benet sov. Haha... jag hade velat gå ur min kropp och spelat upp de i repris så jag fått sett hur de såg ut! Haha..

Sitter hos mammi o pappi nu iaf och ska få söndagsmiddag innan jobbet :) Mumss.....


- Gasfot, ölfot, Gympasko!

2010-05-30 @ 00:28:58, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jaha de har varit en lång o härlig dag !!
Första halvan gick ju åt till Camilla och hennes dotter för att fixa fina tjejer till Camillas bröllop!
De var så vackra damerna och jag önskar det nya brudparet lycka till! :D

Andra halvan gick åt till umgänge ! Mysigt umgänge.. Chino och jag tog promenaden ner till Ån och fick se Jimmy och Andy köra Jetski! :D Jag hade också lätt åkt om det inte varit typ 5 grader i vattnet haha.
Resan fortsatte för mat, lämna doggis hemma och sedan tll Sound n Style på typ bilträff.. Många snygga bilar, karlar och mysigt brummande och feta stereos! Lite bilfärd och rondellkörning på två hjul (kunde varit;) och skratt slutade på Hamnfesten.. eller skabbfesten? haha bara medelålders fyllon och fjortisar i för högklackade skor?! Haha..
Träffade på Malin och Emelie i alla fall och jag beslöt att lämna gänget och gå med dem för en efterlängtad öl på storan. Trevligt sällskap och nästan(för) trevliga bordsgrannar. Man är inte van att folk pratar med en bara sådär... storstadssyndrom??!
Det med gympasko handlar om jag för första och sista ggn i mitt liv gått ut i gympaskor ! Haha... blir så när kvällen styrs av impulsivitet !! :D but... I LIKE !


Ligger nu upptinad i sängen och ska väl sluta min blå efter en underbar dag FÖRUTOM att min superduperfetsnygga nya sminkväska gick i tusen bitar av dålig kvalité. 1000kr i sjön men lär reklamera den ! Ett handtag borde ju hålla för ett lyft och hjulanordningen borde la sitta bättre än vad den gjorde. Jaja..

Godnatt alla underbara och dröm sött !



- Bröllop

2010-05-29 @ 09:19:03, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu sitter jag med sminkväskan packad och redo för att föras till bruden jag ska sminka och fixa hår på idag... Alltid lika kul med bröllop, att få vara den som gör henne fulländad med smink och hår ! Det ni!!


Kvällen får vi se vart den leder, ska hämta upp dogge med sen när jag är färdig, tror de blir lugnt hemma faktiskt för min rygg är katastrof...



Puss o Kraaam!


- Heartbreak Kid

2010-05-28 @ 23:29:10, Allmänt, , Kommentarer (0)

Måste säga att den filmen är gryyym :D haha komisk på rätt sätt och väldigt många gånger man blir överumplad av oförutsedda detaljer...¨


ME LIKE !


- Förkväll

2010-05-28 @ 17:16:05, Allmänt, , Kommentarer (0)

Usch sitter och tittar på förkväl där någon hovreporter från svensk damtidning sitter och pratar om Prinsessan Madeleine, huruvida hon åker på semester till Maiami istället för att söka psykolog hjälp efter allt med Jonas...att hon inte är så knäckt som man kan tro och att hon inte ens medverkat på kungens födelsedag eller kommer medverka på Victorias lysning. Vad håller dom på med?? Fan låt henne va! Skrattretande :D


- Fredag

2010-05-28 @ 16:55:11, Allmänt, , Kommentarer (0)

Varför känns ALLTID fredagarna som Lördag när man varit ute på en torsdag? Haha.. skönt är de ju för helgen blir ju lååång :D

Snart kommer Elin och hämtar lilleplutten. Får ju låna ut honom ibland och det gör jag ju gärna men jag vet ju en som sitter och gråter i soffan ikväll och saknar sin bästa vän ! hihi.


Om man kanske skulle baka bullar??... Konstig bakisenergi haha !


- Good Day

2010-05-28 @ 11:46:21, Allmänt, , Kommentarer (0)

Måste bara säga att igår var bäääästa dagen! hihi... kan inte säga så mkt varför men den var bra för mig ! :)



Kvällen var helt OK.. på p.festen var det heeeela LHC event som var inbjudna och jag trodde jag kände igen alla, men ack, jag kanske kände igen 20 av 100. Igår märkte det hur många som faktiskt jobbar där. Haha.. tyckte väl att en del kategorier kunde representerats av flera. Det har tjatats om denna fest sen när de väl kommer till kritan så kommer det bara några få... synd men det är ju inte alla som kan jämt !



Jag kan nog säga att jag blir sängliggandes idag. Ryggen värker som jag vet inte vad. Kan knappt gå och när jag ligger pulserar smärtan i hela sätet/beckenet. Har tagit värktabletter fast jag vet att de inte hjälper men jag kan ju få tro det lite iaf ;)

Chino gick Lös hela vägen från stan inatt.. Med den äckligaste maten som muta men det gick bra! Inga utfall :D hihi och nu gosar han här hos mig och det är de bästa jag veeeet!



Ibland får jag agera stol åt andra hundar !! / Chino


- Snyggt!

2010-05-27 @ 16:38:32, Allmänt, , Kommentarer (0)

Morgonen börjadeväl sissodär! Trodde en bit av tanden gått av så ringde och fick en akut tid hos tandläkaren, Stressigt blev de då jobbet drog ut på tiden men hann gjorde jag ! Fick ju veta då att tandköttet var infekterat och att tanden alltid sett ut som den gjorde... :S jaja vi får se.. 330:- kronor till gick till skiten! haha


Nu i eftermiddag har jag laddat till Travie Mccoy feat Bruno Mars- Billionaire SÅ JÄVLA BRA låt ! hihi

Ikväll är de personalfest på cloetta center.. ska bli kul som Fan! :D


Sminket är SNYGGT
Håret är SNYGGT
Klänning är SNYGG
Bara skor man ska väla nu... bekväma och snygga... hmm går det?!?! haha den som lever får se ! hihi



Ses i dimman! :D

PUSS!


- Jag måste bara!

2010-05-26 @ 23:56:36, Allmänt, , Kommentarer (0)

Sitter i tallis och går igenom datorn.. hittar ju massa goa bilder !! :) hihi.
Det JAG sitter och hakar upp mig på bild för bild är ju mina frisyrer närmsta året... Det var ju fint, ÅH de var ju fint, Åh det var ju fint de också ! Ibland får jag nippran att klippa mig PINK kort igen.. MEN jag ska fan försöka härda ut tills de blir långt iaf till mellan bilden , så kan man ju om man vill sätta i löshår till sista bilden. Men HUR gör man om man vill ha kort hår fast inte permanent?? haha... den ska jag suga på tills jag somnar. Natti!








- Livet är hårt...

2010-05-26 @ 22:48:32, Allmänt, , Kommentarer (0)

...sa plåt :(


- Chino skriver

2010-05-26 @ 21:13:55, Allmänt, , Kommentarer (0)

I eftermiddag fick jag va själv en stund medan min matte var på tornby och handlade. Inte hade hon med sig nåt hem till mig. Kände på mig direkt att det var något på gång när hon kom in. Hon bytte om och satte på mig den där otäcka selen hon fått för sig jag tkr om. Då förstod jag, det var dags för promenad! Vi gick heeela vägen till tallboda, och för min del var det ju bara att hänga på?! Men mormor o morfar kom o mötte oss så jag blev skiiitglad!

Så... min dag går väl att summera så här, jättelugn morgon, mådde som ni läst i tidigare inlägg inte så bra men blev bättre. Matte klippte klorna på mig, och visst det är ju skönt efteråt och nu får jag min efterlängtade och välförtjänta kvällsmat!!
Slick och Tass // Chino




- Stackare

2010-05-26 @ 13:51:33, Allmänt, , Kommentarer (0)

Kringlan kräks idag ... :( Får hoppas de inte håller i sig !



och nu MÅSTE jag städa !!!
Kl 16.00 Kommer mamma så ska vi åka o handla !


Nya uppdrag!

2010-05-26 @ 10:17:13, Allmänt, , Kommentarer (0)

Kunde väl inte bli väckt på ett bättre sätt imorse ! Action People ringde oh bad mig ställa upp på ansiktsmålning på barn i Motala två lördagar i Juni. Klart jag sa JA !! Ansiktsmålningar är ju sjukt skoj! Så det kommer jag pyssla med i juni bland annat, hade egentligen annat inbokat men jag ville inte tacka nej !


Lär ju inte bli så här exclusiva målningar men söta barn lär de bli ! hihi


- Wolfman och promenad i regnet

2010-05-25 @ 22:37:35, Allmänt, , Kommentarer (0)

I eftermiddag har jag och Chino kollat på The Wolfman. Hmm långt ifrån toppbetyg i handling men de va rusktigt bra special FX !! :) Så nu har man avverkat den filmen iaf...


Kvällen gick åt till en promenad i regnet. Med regnjacka. OTÄT regnjacka. Kan lova att den åker i soporna, skiten. Haha .. Drog på lilleskutten en tröja o så börja vi med o följa Emma till jobbet. Sen fortsatte vi våran lilla marsch längs med ån och genom stan. Efter 1 timma och 10 min kan ja ju lova att vi var blöta!Jjag: ända in till underkläderna och Chino så ut som en övergiven gatuhund. Haha.. Blev duschen för han när vi kom in och soffan under täcket för min del med en mugg Chaiiiiii! :D

Hääärlig kväll!


Men! Mitt huvud jobbar på högvarv.. inte skulle väl jag bli en grubblare.. på väg att bli nu ser de ut som, inte fan ska jag tillåta det !


Morgonstund...

2010-05-25 @ 11:26:13, Allmänt, , Kommentarer (0)

...Har guld o mund. Oj vilket otroligt bra motto!!

Ligger kvar i sängen (ännu!!!) och myser med Chino. Och datorn inkl internetbanken! Suck... :P NOT fun allt vad gäller pengar... Eller? haha

Lillplutten har inte börjat röra på sig ännu så kan nog ligga en lite stund till innan vi går ut på morgonkissen! Hihi...Jag vill tillägga att vi la oss SENT inatt, så ingen tror jag håller på med djurplågeri :)


Vad händer idag?? VET EJ och F-n så skönt o ha de så, för en gång skull!!


Här är jag och min bästa kompis Frankie !


- Måndag

2010-05-24 @ 23:29:31, Allmänt, , Kommentarer (0)

Händelserika Måndag!

Morgonen började med en lite morgon promenad kring resecentrum! Det hade jag ångrat om jag inte gjort :O

Vilade lite till efteråt eftersom jag vaknade 05.30 .

12:00 Hade jag tid till tandläkarn. Rotfyllning. Tand nr 2 ! 3 Kanaler vilket ledde till en hejdundrade final vid kassan. 2000:-. Och då var de halva priset eftersom jag kommit upp i högkostnadsskyddet. Fyfan säger jag bara.

14:00 Hade jag tid hos Arne. Mmmmmmmassage. Skönt eller rättare sagt sköntont !! Man skulle kunna tro att varenda muskeljävel krympt ihop. Kanske skulle jag börja tänka på att faktiskt ta han om mig lite mer ?

15:00 Fika hos (snart) 102åriga gammelfarmor. Alltid lika mysigt att komma dit <3

17:00 Började jobbet.

21:00 Hade jag bestämt mig för att promenera de 5 kilometrarna hem som jag har så skulle jag ju slippa gå den dagliga promenaden när jag kommit hem. Regn, Regn, Regn. Inte fan stoppa det mig. Är man envis så är man. Med plaskvåta skor och kläder steg jag innanför dörren 45min senare och möttes av mig Älskling !!! Han har varit hos Emma hela dagen och fy vad jag saknat han ! Han är ju trots allt min man för livet !!



- Åter en helg som passerat

2010-05-24 @ 23:03:57, Allmänt, , Kommentarer (0)

Helgen har varit fullspäckad måste jag säga ! :)


Lördagen spenderades hemma på morgonen men Johanna. Första Bal-lördagen och då får man ju jobba hihi.

Lunch och fika blev det med Hoffa ! Tiden gick j-vligt fort så de var snart dags att hem och fixa sig.

Kvällen gick åt till Garden Party i Ljungsbro. Röda amerikanska high school-plastmuggar och en Hanna som fyllde 20 år! Måste säga att de va en sjukt kul kväll! Den ena var väl fullare än den andra men Jag personligen var riktigt städad! hihi.


Söndag var de bara slappa och umgås !



   

   


Varma kvällar

2010-05-21 @ 23:35:29, Allmänt, , Kommentarer (2)

Jag måste ju bara påpeka vädret !

Hihi de är ju sååå varmt ! T.shirt in på sena kvällen/förnatten... när hände de sist? Ja inte va de den 21 Maj inte ! ... Är bara rädd för att sommaren kommer bli sådär kort som förra året.
Men de bestämmer Chino och jag nu att det SKA DEN INTE! hihi...

Vid kvällspromenaden tog vi vägarna genom stan. Först sprang vi på Johan Palm.. like I care haha han var lika töntig as i thought ! ;) hihi men säkert jättesnäll..:P

På vägen hem tog vi storgatan upp... Feta bilar kom cruisande och torget var FULLT med folk. Hade jag ej haft kund imorgon kan ja lova att jag suttit där med ! Om de så hade blivit i träningskläderna !


- Kämpa

2010-05-21 @ 23:29:44, Allmänt, , Kommentarer (0)

Man kämpar varje dag för att gå vidare.
Gå vidare. Hur kan man?
En person som alltid kommer vara en del av mig.


Har så mycket att tänka på och älta att jag inte blir klok.
Men! Jag är stark. Jag kommer igenom detta.
Att jag ska va så jävla snäll hela tiden!
De är slut på det nu.
Jag måste börja leva själv
Leva mitt liv
Leva genom mig inte vara beroende av någon annan.



Har i alla fall en bästaste BÄSTA vän! Det är Chino.
Det är han och jag som kommer driva denna bloggen ;)
Han är mattes allt och jag skulle aldrig kommit så här långt utan han !!


Du och Jag föralltid !!


Välkommen till min nya blogg!

2010-05-21 @ 23:17:11, Allmänt, , Kommentarer (0)